STARNEWS

Lauren Sanchez, logodnica lui Jeff Bezos, dată în judecată de fosta sa instructoare de yoga

Compus de Carolina Digori

Lauren Sanchez este dată în judecată de fosta ei instructoare de yoga, care susține că i-a plagiat cartea pentru copii. În plângerea obținută de TMZ, Alanna Zabel, fosta instructoare de yoga a lui Lauren Sanchez, susține că volumul pentru copii al acesteia, The Fly Who Flew To Space (publicat în august), este o copie a cărții sale din 2022, Dharma Kitty Goes To Mars. Zabel mai afirmă că a contactat-o pe Sanchez în 2022 pentru a-i prezenta ideea unei cărți pentru copii despre o pisică care zboară pe Marte.

Conform TMZ, instructoarea a trimis două scrisori în care îi cerea lui Sanchez să nu publice cartea, încercând să oprească lansarea. Alanna Zabel o acuză pe Lauren Sanchez că ar fi copiat părți din cartea sa pentru a se răzbuna pe faptul că aceasta a renunțat să mai fie instructoarea ei de yoga acum mai bine de un deceniu. Alanna, care a depus plângerea fără un avocat, susține că Sanchez ar fi manifestat sentimente de gelozie față de ea.

„Întotdeauna a încercat să pară precum [Zabel], un instructor de yoga autentic, independent, cu spirit liber, muncitor și orientat spre servicii publice”, se arată în plângerea obținută de TMZ.

În aprilie, Alanna Zabel a declarat pentru DailyMail.com că a fost furioasă când Lauren Sanchez a anunțat lansarea propriei cărți pentru copii în ianuarie 2023.

,,Sunt profund jignită și iau măsuri legale împotriva cărții”, a spus ea la acea vreme.

Alanna Zabel a povestit că îi împărtășise lui Sanchez pasiunea sa pentru cărțile pentru copii, discutând chiar despre posibilitatea de a o ajuta pe logodnica lui Jeff Bezos să scrie o carte pentru copii împreună cu fratele ei, Michael.

Instructoarea de yoga a menționat că a încheiat colaborarea cu Lauren din cauza „bârfei neîncetate” și a adăugat că „nu mai putea suporta personalitatea ei.”

În plus, a descris-o pe Sanchez drept o „persoană toxică.” Cu toate acestea, Zabel a menționat că au rămas în relații cordiale în anii care au urmat.

În plângerea depusă, Zabel susține că peste 60% din textul și povestea cărții lui Sanchez sunt similare cu scrierile sale, scrie ELLE.ro.

Cu toate acestea, TMZ remarcă faptul că doar în 2024 au fost lansate mai multe cărți pentru copii despre personaje care călătoresc în spațiu. În plus, în ultimul an, au existat numeroase cărți pentru copii în care insectele sunt personaje principale.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu