STARNEWS

Oprah Winfrey a răscumpărat drepturile la documentarul Apple despre ea pentru a opri lansarea acestuia. Surse

Compus de Carolina Digori

Oprah Winfrey a plătit o avere șefilor Apple TV + pentru a răscumpăra drepturile la un documentar despre viața ei, dezvăluie Page Six. Apple a anunțat cu mare fanfară că regizorul Kevin Macdonald, câștigător al premiului Oscar, va regiza documentarul despre prezentatoarea talk show-ului devenită gurul media în 2021. Cu toate acestea, surse au declarat pentru Page Six că Macdonald, care a făcut echipă cu Lisa Erspamer, producătoarea de lungă durată a lui Winfrey, pentru acest proiect, a intrat în conflict cu miliardarul în vârstă de 70 de ani după ce a terminat filmul, iar acesta a fost suspendat de atunci.

„Kevin a făcut filmul, dar lui Oprah nu i-a plăcut și el a refuzat să îl schimbe, iar Oprah și-a plătit înapoi taxa către Apple”, ne-a declarat o sursă bine plasată de la Hollywood.

Un purtător de cuvânt al lui Winfrey – care și-a încheiat contractul de conținut cu Apple în septembrie 2022 – a confirmat pentru Page Six: „Pe măsură ce contractul Apple TV+ se apropia de sfârșit, doamna Winfrey a răscumpărat drepturile pentru seria sa de documentare și, de atunci, a decis să pună documentarul în așteptare”.

„Dna Winfrey crede că Lisa Erspamer și Kevin MacDonald sunt regizori incredibil de talentați și este recunoscătoare pentru timpul și energia pe care le-au investit în proiect”.

O sursă din tabăra lui Winfrey a insistat că MacDonald nu a refuzat să facă editări și că Winfrey a decis pur și simplu că „nu era momentul potrivit pentru a face un documentar„, înainte de a face gestul neobișnuit de a-l cumpăra înapoi.

Reprezentanții lui MacDonald nu au răspuns la o cerere de comentarii.

În timp ce surse din industrie au speculat că Winfrey ar trebui să plătească milioane pentru a recupera drepturile asupra documentarului, o sursă avizată a negat că suma ar fi de șapte cifre.

Macdonald l-a cunoscut pe Erspamer când au lucrat împreună la documentarul biografic „Whitney Houston”.

Erspamer a produs „The Oprah Winfrey Show” între 1999 și 2009 și este un vechi prieten al prezentatoarei.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu