NOUTĂȚI

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce și-a blocat mâna într-un aparat de prelucrare a crupelor

Compus de Redacția STAR

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce și-a blocat mâna dreaptă într-un aparat de prelucrare a crupelor. Incidentul s-a produs în timp ce muncitorul prelucra cerealele la o întreprindere de producere a bastonașelor din porumb din Chișinău. La fața locului au intervenit două echipe de salvatori și pompieri, care au deblocat mâna angajatului. Ulterior, acesta a fost preluat de medici și transportat la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală. Potrivit purtătoarei de cuvânt al institutului, Dorina Arsene, pacientul este internat în secția de microchirurgie în stare gravă.

Responsabilii de la Inspectoratul de Stat al Muncii au spus pentru ONE TV că au fost sesizați referitor la acest caz și urmează să inițieze o comisie de investigație pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul și dacă au fost sau nu respectate normele de securitate la locul de muncă.

Potrivit Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 39 de situații de risc.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu