STARNEWS

Colin Farrell, o apariție rară pe covorul roșu cu fiul Henry, care îi seamănă

Compus de Carolina Digori

Actorul Colin Farrell a avut o apariție orbitoare marți, când a pășit pe covorul roșu alături de fiul său asemănător, Henry. Duo-ul tată-fiu a participat la premiera de la New York a filmului The Penguin, care va avea premiera pe HBO pe 19 septembrie. Miniseria îl vede pe Colin reluându-și rolul lui Oz Cobb din The Batman, care a fost lansat în 2022.

Pentru evenimentul strălucitor, Colin, în vârstă de 48 de ani, s-a îmbrăcat într-un smoching în dungi, o cămașă albă și o cravată neagră. El a accesorizat cu un grup de inele argintii și a purtat șuvițele sale de corb încolăcite în spatele urechilor.

Colin a fost însoțit de fiul său în vârstă de 14 ani, care arăta ca un mini copie al tatălui său, îmbrăcat într-un costum negru elegant și o cămașă neagră asortată.

Actorul îl împarte pe Henry cu actrița și covedetă Ondine Alicja Bachleda-Curuś. În afară de Henry, el este, de asemenea, un tată iubitor pentru James, ăn vârstă de 21 de ani, pe care îl împarte cu modelul Kim Bordenave.

James are o tulburare neurologică rară numită sindromul Angelman. În 2024, Colin a lansat Fundația Colin Farrell în onoarea fiului său. Organizația nonprofit oferă sprijin persoanelor și familiilor care trăiesc cu dizabilități intelectuale prin acțiuni de advocacy, educație și programe inovatoare.

„El nu este altceva decât un dar. El este, în ceea ce mă privește, exact așa cum ar trebui să fie”, a spus actorul despre fiul său în 2008. „James este pur și simplu perfect, ca să fiu sincer. Este un băiat fericit și dacă poți spune sincer că copilul tău este fericit, atunci ești un om foarte, foarte norocos,” scrie Hello.

Între timp, în timpul unei discuții sincere cu revista PEOPLE la începutul acestui an, Colin a împărtășit o perspectivă emoțională asupra vieții sale cu James și a vorbit despre lansarea fundației sale.

Deschizându-se, el a spus: „Aceasta este prima dată când am vorbit despre asta și, evident, singurul motiv pentru care vorbesc este că nu-l pot întreba pe James dacă vrea să facă asta.”

„Adică, eu pot. Vorbesc cu James ca și cum ar avea 20 de ani și o fluență perfectă cu limba engleză și o capacitate cognitivă adecvată vârstei. Dar nu pot discerne un răspuns anume de la el, dacă este de acord sau nu cu toate acestea, așa că trebuie să iau o decizie pe baza cunoașterii spiritului lui James și a felului de tânăr care este și a bunătății pe care o are în inimă.”

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu