STARNEWS

Cum se simte fosta Mariah Carey după moartea mamei și surorii, informații oferite de fostul său, Nick Cannon

Compus de Carolina Digori

Nick Cannon va fi întotdeauna alături de Mariah Carey. Gazda „Masked Singer” a împărtășit o actualizare cu privire la modul în care fosta sa soție se descurcă în urma deceselor tragice ale mamei și surorii sale luna trecută într-un nou interviu exclusiv cu Page Six.

„Face tot ce poate, având în vedere circumstanțele”, a spus Cannon, 43 de ani, pe covorul roșu de la Fox Fall Press Day din Los Angeles. „Dar, ca familie, trebuie doar să fim acolo să ne susținem reciproc, să arătăm dragoste”.

Starul din „Wild ‘n Out” a adăugat că Carey, în vârstă de 55 de ani, a petrecut mult timp cu cei doi copii ai lor – gemenii Moroccan și Monroe, în vârstă de 13 ani – și se bazează pe ei pentru sprijin în această perioadă tumultoasă.

„Se simte foarte bine cu copiii”, a declarat Cannon, care a fost căsătorit cu cântăreața din 2008 până în 2016. „Acesta este, știi tu, cel mai important lucru din lume pentru ea, așa că este extraordinar să îi vezi susținându-și mama așa cum o fac”.

Carey a dezvăluit luna trecută că mama ei, Patricia, și sora ei, Alison, au murit în aceeași zi, la vârsta de 87 și, respectiv, 63 de ani.

Ea nu a împărtășit alte detalii la acel moment, iar cauzele decesului lor nu au fost încă dezvăluite.

„Inima mea este zdrobită de faptul că mi-am pierdut mama în acest weekend trecut. Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea și-a pierdut viața în aceeași zi”, a explicat cântăreața «We Belong Together» într-o declarație pe 27 august.

„Mă simt binecuvântată că am putut să-mi petrec ultima săptămână cu mama înainte să moară. Apreciez dragostea și sprijinul tuturor și respectul pentru intimitatea mea în această perioadă imposibilă.”

Moroccan și Monroe, care au împlinit 13 ani pe 30 aprilie, sunt cei mai mari copii ai lui Cannon.

El este, de asemenea, tatăl lui Golden, 7, Powerful Queen, 3, și Rise, 1, cu Brittany Bell; gemenii de 3 ani Zion și Zillion și Beautiful, 1, cu Abby De La Rosa; Legendary, 2, cu Bre Tiesi; Onyx, 2, cu LaNisha Cole; și Halo, 1, cu Alyssa Scott. El și Scott au fost, de asemenea, părinții unui băiețel pe nume Zen, care a murit la vârsta de cinci luni în 2021 din cauza unei tumori pe creier.

În timpul interviului său cu Page Six, Cannon a recunoscut că creșterea adolescenților săi cu Carey a fost „cel mai înfricoșător lucru” din lume.

„Fiica mea, ea poartă machiaj acum. Din fericire, nu-l poartă prea des, dar m-a speriat”, a spus el despre Monroe. „Ne pregăteam să plecăm, eram în Malibu, pe cale să mergem la cină, și mă gândeam: „De ce îi ia atât de mult?””

Cannon a precizat că, atunci când s-a dus să o verifice, a găsit produse de păr și de machiaj împrăștiate „peste tot” în dormitorul ei.

„M-am gândit: „Wow, ești exact ca mama ta””, și-a amintit el. „Este frumos de văzut, dar înfricoșător în același timp”.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu