STARNEWS

Sean „Diddy” Combs, arestat în New York după acuzații de trafic sexual

Compus de Carolina Digori

Sean „Diddy” Combs a fost arestat luni la un hotel din New York, pe baza unor acuzații federale, în cadrul unei anchete în curs privind traficul sexual. Rapperul căzut în dizgrație a fost luat în custodie de către Homeland Security Investigations la Park Hyatt New York în urma unei acuzații formulate de un mare juriu.”Interpretul a cooperat pe deplin și a venit de bunăvoie la New York în așteptarea acuzațiilor”, a declarat luni o sursă.

„Suntem dezamăgiți de decizia de a continua ceea ce noi credem că este o urmărire penală nedreaptă a dlui Combs de către Procuratura SUA”, a scris Marc Agnifilo, un avocat al lui Combs, într-o declarație.

„Sean ‘Diddy’ Combs este un simbol al muzicii, un antreprenor auto-făcut, un familist iubitor și un filantrop dovedit care și-a petrecut ultimii 30 de ani construind un imperiu, adorându-și copiii și lucrând pentru a ridica comunitatea persoanelor de culoare”.

,,Este o persoană imperfectă, dar nu este un criminal. Spre cinstea sa, dl Combs nu a făcut altceva decât să coopereze cu această anchetă și s-a mutat voluntar la New York săptămâna trecută în așteptarea acestor acuzații.”

Agnifilo a adăugat: „Vă rugăm să vă rezervați judecata până când veți cunoaște toate faptele. Acestea sunt faptele unui om nevinovat care nu are nimic de ascuns și așteaptă cu nerăbdare să își reabiliteze numele în instanță.”

Combs, în vârstă de 54 de ani, a fost în prim-planul acuzațiilor de comportament sexual nepotrivit încă de când fosta sa iubită Casandra „Cassie” Ventura l-a dat în judecată pentru viol și abuz fizic în noiembrie 2023.

Ventura, în vârstă de 38 de ani, a susținut că rapperul „I’ll Be Missing You” a abuzat-o și a maltratat-o în mod obișnuit, inclusiv ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale cu bărbați prostituați, pe parcursul relației lor de 10 ani.

Cântăreața a susținut, de asemenea, că Combs a violat-o în 2018, înainte ca cei doi să se despartă oficial. Foștii au soluționat procesul în mod privat la o zi după ce a fost depus.

La momentul respectiv, Combs a negat acuzațiile împotriva sa. Cu toate acestea, în luna mai au apărut imagini ale unei camere de supraveghere în care se vede cum magnatul muzicii o abuza fizic pe Ventura într-un hotel în martie 2016.

Fondatorul Bad Boy Records a abordat comportamentul violent câteva zile mai târziu într-un videoclip distribuit pe Instagram.

„Comportamentul meu în acel videoclip este de neiertat. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele din acel videoclip. Sunt dezgustat”, a spus Combs.

„M-am dus și am căutat ajutor profesional, am început să merg la terapie și dezintoxicare, a trebuit să îi cer lui Dumnezeu mila și harul Său„, a continuat el, scrie PageSix.

În urma procesului intentat de Ventura, alte câteva presupuse victime s-au făcut cunoscute, inclusiv Joi Dickerson-Neal, care a susținut că Combs a violat-o și a drogat-o pe când era studentă la Universitatea Syracuse în 1991.

Liza Gardner l-a acuzat, de asemenea, pe Combs că a violat-o la începutul anilor 1990, când avea 16 ani, a relatat Rolling Stone.

Combs se confruntă cu alte câteva procese în care este acuzat de viol în grup, trafic sexual și șantaj.

În martie, Homeland Security a percheziționat locuințele lui Combs din Los Angeles și Miami în cadrul unei anchete privind traficul sexual.

La momentul respectiv, fiii lui Combs, Justin și Christian, au fost văzuți încătușați în fața vilei sale de 40 de milioane de dolari din Los Angeles.

La momentul perchezițiilor, artistul „Last Night” a fost văzut la Aeroportul Executiv Miami-Opa Locka, în timp ce se pregătea să călătorească în Bahamas cu fiicele sale gemene, Jessie și D’Lila, au declarat surse pentru Page Six.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu