STARNEWS

Fratele lui Michael Jackson și co-fondatorul Jackson 5, Tito Jackson a murit la 70 de ani

Compus de Carolina Digori

Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson și membru fondator al grupului Jackson 5, a murit duminică la vârsta de 70 de ani. „Cu inima grea anunțăm că tatăl nostru iubit, Tito Jackson, Rock & Roll Hall of Famer, nu mai este printre noi”, au spus fiii săi, Taj, Taryll și TJ Jackson, într-o declarație comună postată pe contul de Instagram al trupei lor 3T luni dimineață.

Ei au adăugat: „Suntem șocați, întristați și cu inima frântă”.

Tito a murit în urma unui aparent atac de cord în timp ce conducea din New Mexico spre Oklahoma, a declarat fostul manager al familiei Jackson, Steve Manning, pentru „Entertainment Tonight”. Cu toate acestea, cauza oficială a morții sale nu a fost încă dezvăluită.

Frații l-au descris pe răposatul lor tată ca fiind un „om incredibil” care se gândea întotdeauna la ceilalți, scrie PageSix.

„Unii dintre voi îl cunosc drept Tito Jackson din legendara trupă Jackson 5, alții îl cunosc drept ‘Coach Tito’ sau unii îl cunosc drept ‘Poppa T.’ Cu toate acestea, ne va lipsi enorm”, au scris ei.

„Va fi pentru totdeauna ‘Ora Tito’ pentru noi. Vă rugăm să nu uitați să faceți ceea ce tatăl nostru a predicat întotdeauna și anume „Iubiți-vă unii pe alții”. Te iubim Pops”.

Postarea a fost inundată cu mesaje emoționante în secțiunea de comentarii.

„Transmit condoleanțe din partea familiei mele pentru familia ta. Tatăl vostru a fost un om minunat, care va fi regretat și iubit pentru totdeauna. Binecuvântări pentru totdeauna”, a scris un fan.

„Îmi pare atât de rău pentru pierderea voastră. Dansează din nou cu Michael”, a comentat un al doilea, făcând referire la cântărețul «Billie Jean», care a murit în 2009 la vârsta de 50 de ani.

„Îți mulțumesc tito pentru că ai luat chitara”, a scris un al treilea utilizator Instagram.

Născut Toriano Adaryll Jackson, Tito era cunoscut pentru că era chitaristul trupei Jackson 5, alături de frații săi Michael, Jackie, Jermaine și Marlon Jackson. Aceștia au fondat trupa în 1964 în orașul lor natal Gary, Ind.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu