STARNEWS

Fostul soț al Madonnei, văzut cu o moldoveancă. Sean Penn, în vârstă de 64 de ani, se afișează cu Valeria Nicov în Spania

Compus de Carolina Digori

Sean Penn a fost văzut în Spania cu iubita sa, Valeria Nicov. Actorul în vârstă de 64 de ani a fost fotografiat sărutând-o pe actrița mult mai tânără pe străzile din Madrid sâmbătă seara. Deși vârsta exactă a lui Nicov este necunoscută, se crede că are în jur de 20 de ani, a relatat Page Six.

Pentru întâlnirea lor, vedeta Daddio a avut o ținută casual, purtând un sacou negru peste pantaloni gri și a asortat ansamblul cu adidași albi. Între timp, Nicov a purtat un blazer supradimensionat peste o bluză chic de culoare deschisă și o pereche de pantaloni negri.

Ea a completat look-ul cu flats negri și o geantă asortată. Penn și actrița moldoveancă au fost văzuți îmbrățișați, ținându-se de mână în timp ce mergeau pe stradă. În fotografiile obținute de outlet, starul din Mystic River poate fi văzut fumând o țigară.

Veteranul de la Hollywood ar fi petrecut până dimineața devreme, potrivit TMZ. Ieșirea lui Penn cu Nicole, pe al cărei IMDb sunt listate doar proiecte mai mici, vine la câteva luni după ce a fost văzut ieșind cu Hunter Biden, fiul președintelui american Joe Biden.

Actorul din Asphalt City a intrat pe scena întâlnirilor după divorțul său de actrița australiană Leila George, 32 de ani. El a cerut divorțul în 2021, după un an de căsnicie. La momentul respectiv, el a recunoscut că le-a distrus căsnicia, deoarece o vedea pe George „zi de zi”, a relatat Page Six.

Penn s-a destăinuit anterior despre cele trei căsnicii eșuate într-un interviu acordat New York Times, spunând: „În una dintre căsniciile mele, zgomotul de fond al vieții era un „Housewives of Beverly Hills” sau un alt lucru numit „Insula iubirii”. Nici măcar nefiind în cameră – nu spun asta ca să fiu drăguț – eram pe moarte. Mi-am simțit inima, creierul micșorându-se. A fost un atac”. El a continuat să explice că se simte „încântat în fiecare zi” ca bărbat singur.”Sunt pur și simplu liber”, a adăugat starul din 21 Grams.

Sean Penn și Madonna s-au căsătorit în 1985, iar mariajul lor a durat până în 1989.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu