NOUTĂȚI

Paznicul liceului din satul Roșu, raionul Cahul a murit după ce a fost lovit de un tânăr de 17 ani

Compus de Redacția STAR

Paznicul liceului din satul Roșu, raionul Cahul, în vârstă de 65 de ani, a murit după ce a fost lovit de un tânăr de 17 ani care făcea rally-uri cu motocicleta pe terenul sportiv de pe teritoriul instituției de învățământ. Informația a fost confirmată pentru ONE TV de către primarul localității, Nicolae Savilenco.

,,Din spuse s-a ivit un conflict acolo între paznic și între un minor. Asta se ținea de cap și spunea ce a făcut, celălalt deja era decedat. Strigăte și dureri mari. Acolo este un teren de mini-fotbal cu gazon artificial și seara se adună aceștia mai mari și joacă fotbal. Acolo erau mai multe persoane undeva vreo 15 persoane’’.

Inspectoratul de poliție Cahul a anunțat că victima i-ar fi făcut observație unui adolescent în vârstă de 17 ani, care se deplasa cu motocicleta pe terenul sportiv al școlii și i-a aplicat o lovitura în față minorului, iar acesta la rândul lui i-a aplicat victimei o lovitură cu palma. Ulterior bărbatul de 65 de ani a căzut jos și și-a pierdut cunoștința. La fața locului a fost solicitată ambulanța, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului.

Minorul suspectat de omor a fost audiat în condiții speciale, în cadrul cărora ar fi recunoscut că l-a lovit pe paznic. Acesta este cercetat penal în stare de libertate.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu