NOUTĂȚI

Declarațiile propagandistice făcute de un profesor de la liceul „Anton Cehov”, anchetate

Compus de Redacția STAR

Autoritățile municipale au inițiat o anchetă internă cu privire la declarațiile propagandistice făcute de un profesor de la liceul „Anton Cehov” din Capitală, în timpul primei lecții din acest an școlar, a declarat Andrei Pavaloi, șef adjunct al Direcției Generale Educație a municipiului Chișinău.

,,Am demarat o anchetă de serviciu cu informații suplimentare o să venim pe parcursul săptămânii, ținând cont de faptul că acest lucru a venit public în ziua de vineri, după masă, respectiv începând cu dimineața zilei de astăzi deja a fost inițiate toate procedurile. Cum o să avem finalitatea o să venim cu informații publice așa cum am făcut inițial pe pagina direcției generale’’.

În data de 6 septembrie, portalul STOPFALS Moldova a publicat o înregistrare audio în care Polina Apostol, profesoară la liceul „Anton Cehov” din capitală, în timpul lecției „Împreună pentru pace”, promovează narațiuni ale propagandei ruse. În înregistrare se aude cum, timp de aproape 15 minute, profesoara discută despre politica internă a Moldovei și despre războiul din Ucraina, afirmând că Federația Rusă nu se face vinovată pentru războiul din Ucraina.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu