STARNEWS

Anunțul făcut de Irina Rimes despre relația cu David Goldcher și cererea inedită în căsătorie: „Am zis „da” și aia a fost”

Compus de Carolina Digori

Irina Rimes a vorbit cu mai multe ocazii despre dorința de a se căsători și de a deveni mamă. Cântăreața vrea ca aceste momente din viața ei să vină într-un mod firesc, astfel încât ea nu se grăbește. Recent, artista a făcut mărturisiri despre cererea în căsătorie surprinzătoare venită din partea iubitului ei, David Goldcher.

„Când o fi atunci mă voi mărita. Am făcut o piesă în limba franceză, el s-a pus în genunchi și m-a cerut cu un elastic de păr. Și am zis „da” și aia a fost. Eu nu vreau bijuterii, nu vreau inel, nu port, vreau o călătorie. Nu știu câți copii vreau. Îmi doresc să înfiez, asta știu sigur, la momentul potrivit”, a dezvăluit Irina Rimes în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Cu ocazia unei apariții într-o emisiune radio, artista a dezvăluit pentru prima dată publicului planurile legate de nuntă. Cu toate că a mai fost căsătorită în trecut, Irina Rimes își imaginează o ceremonie fastuoasă și intenționează să organizeze trei petreceri diferite pentru a marca acest moment special din viața sa. 

Prin urmare, artista ar organiza trei nunți alături de David Goldcher. O petrecere ar fi în Franța, țara de origine a partenerului ei, dar și locul în care Smiley i-ar fi spus că va veni să îi sărbătorească. Totodată, cântăreața se gândește și la rudele sale, motiv pentru care ar organiza o nuntă și la casa părinților ei. De asemenea, nici colegii de muncă nu au fost neglijați, iar o a treia petrecere ar fi la București.

„M-am gândit la trei, dar cred că e prea mult. Trei în sensul în care aș face una în vestul Franței. Smiley mi-a spus că vine la nunta mea numai dacă îl chem în Franța, la un chateau (trad. castel). Și atunci, am zis că fac o nuntă pentru Smiley. Aș mai face o nuntă acasă, în curte la părinții mei, cu toate rudele mele. Aș face o nuntă moldovenească, cu mese întinse dintr-un capăt până-n altul, cu beculețe și cu lăutari care să vină să-ți cânte pe la mese. Aș face o nuntă și aici pentru toți prietenii, colegii, pentru oamenii cu care lucrez”, a mărturisit cântăreața, la Matinalii DigiFM.

Într-un interviu acordat acum ceva vreme, Irina Rimes a făcut dezvăluiri despre începutul relației cu partenerul său.

„Eu! (a făcut primul pas – n.red.) Normal că eu. Eu am fost o femeie-bărbat tot timpul, și în viața personală, și în casă, și în cariera mea. Nu că n-ar fi David destul de masculin. Doar că eu n-am nici răbdare și știu foarte clar ce-mi doresc. Sunt rare cazurile în care nu știu ce-mi doresc. Acolo, de obicei, e foarte mare haos. E rău. Dar, în general, cam știu. Știu ce trebuie să fac ca să obțin ceea ce-mi doresc și cu asta am cam zis totul despre mine”, a mărturisit Irina Rimes, pentru Unica.ro.

La scurt timp după începutul relației cu David Goldcher, DJ-ul a luat decizia de a se muta din Franța în România.

„El și-a schimbat foarte mult viața de când noi doi am rămas împreună. El credea că doar vine în vizită și eu o să mă mut, încet-încet construindu-mi cariera în Franța. De fapt a fost invers. A făcut sacrificii destul de multe pentru relația asta. A suferit și de depresia imigrantului, dar cu timpul a început să-i placă. Și-a făcut prieteni. A învățat că aici lumea este mult mai deschisă. A învățat foarte multe lucruri de la oamenii cu care s-a înconjurat. Și-a făcut o viață aici și separat de mine. Mă bucură treaba asta. Înseamnă că nu depinde total de mine”, a mai povestit artista pentru sursa citată.

Irina Rimes și partenerul ei, muzicianul și producătorul francez David Goldcher, formează un cuplu de aproximativ patru ani. Artista și iubitul ei au o mulțime de planuri de viitor împreună, atât personale, cât și profesionale, amândoi activând în industria muzicală. 

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu