STARNEWS

Brad Pitt și iubita lui debutează pe covorul roșu la premiera filmului „Wolfs”

Compus de Carolina Digori

Brad Pitt și Ines de Ramon fac următorul pas în idila lor. Actorul câștigător al premiului Oscar și iubita sa de doi ani și-au făcut debutul pe covorul roșu ca și cuplu la premiera filmului său „Wolfs” de la Festivalul de Film de la Veneția, duminică. Starul din „Bullet Train”, în vârstă de 60 de ani, a purtat un ansamblu Louis Vuitton personalizat pentru această ocazie importantă, în timp ce designerul de bijuterii, în vârstă de 34 de ani, a strălucit într-o rochie albă cu un umăr dezgolit.

George Clooney, colegul de scenă al lui Pitt, a fost de asemenea prezent împreună cu soția sa, Amal Clooney. Cei doi îndrăgostiți au fost eleganți la eveniment, actorul din „Ticket to Paradise”, în vârstă de 63 de ani, arătând elegant într-un smoching negru clasic.

Între timp, avocatul pentru drepturile omului, în vârstă de 46 de ani, a strălucit într-o rochie galbenă Atelier Versace pe care a asortat-o cu o geantă Judith Leiber.

Cei patru au pozat împreună pe covorul roșu în timp ce sărbătoreau noul film de acțiune și comedie al lui Pitt și George.

Premiera a avut loc după ce, cu o seară înainte, cele două cupluri au ieșit pentru o întâlnire dublă la unul dintre restaurantele preferate ale soților Clooney din Veneția, Italia.

Sâmbătă, grupul a fost fotografiat făcând o plimbare cu vaporul taxi până la Ristorante da Ivo pentru cină.

Pitt și de Ramon păreau îndrăgostiți unul de celălalt în timp ce stăteau aproape unul de celălalt pe vas și admirau priveliștile din jurul lor.

Cei doi, care au stârnit zvonuri despre întâlniri în noiembrie 2022, au sosit cu stil la Veneția mai devreme în acea zi.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu