NOUTĂȚI

O sută de toboșari au cântat împreună la tobe amplasate în grădina din spatele Palatului Culturii din Iași

Compus de Redacția STAR

Eveniment muzical inedit la Iași. O sută de toboșari de toate vârstele au cântat împreună la cele 80 de seturi de tobe aduse de acasă, amplasate în grădina din spatele Palatului Culturii, transmite Euronews. A fost un eveniment unic în România, inspirat din alte țări din Europa, dar și din Statele Unite ale Americii. Artiștii au interpretat simultan 10 piese celebre din repertoriul rock.

Cu vârste între cinci și 60 de ani, participanții au cântat timp de mai bine de o oră și jumătate melodii lansate de artiști precum Michael Jackson, AC/DC, Bon Jovi, sau Queen.

Toboșarii au venit la Iași din toate județele și au dat dovadă de performanță și talent.

,,Senzația e foarte faină. E foarte mișto aici, la Toboșariada. Cânt de aproape șapte ani, cred. Nu se poate compara cu absolut nimic.”

„A fost foarte tare! Mi-a plăcut! ”

Pentru spectacol, artiștii s-au pregătit intens. Ianis cântă la tobe de cinci ani și de atunci visează la un astfel de moment.

„A fost energizant. Suntem obosiți, dar mai vrem și la anul. În asta mă descarc, fără tobe nu pot”.

„Extrem de emoționant. Nu numai acum. Toata perioada în care a repetat. Foarte emoționant.”

Publicul a rămas fascinat și spune că s-a distrat pe cinste.

„Este extraordinar! Am venit aici să îi susținem pe elevii noștri și suntem tare bucuroși, pentru a doua oară la acest eveniment. Doamne ajută să fie cât mai lung și cât mai plin de toboșari talentați.”

,,Este extraordinar! Super, super, mega star!”

Aceasta a fost cea de a treia ediție a Toboșariadei. Organizatorii își propun să extindă evenimentul și în alte orașe din România.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu