NOUTĂȚI

Maia Sandu infectată cu COVID. Ea nu va participa la evenimentele dedicate Zilei Independenței

Compus de Redacția STAR

Președinta Maia Sandu a fost diagnosticată cu Covid-19, motiv pentru care nu va participa la evenimentele dedicate Zilei Independenței Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de șefa statului printr-un mesaj live pe pagina sa de Facebook.

,,Dragi cetățeni, eu, din păcate, am luat Covid și nu voi putea participa la evenimentele publice de astăzi și de mâine. Eu mă simt bine, nu am alte simptome decât că sunt puțin mai obosită decât altă dată, dar pentru a nu crea riscuri pentru altă lume, voi sta izolată în următoarele câteva zile”.

Maia Sandu a îndemnat cetățenii să aibă grijă de propria sănătate și să nu subestimeze riscul de a se infecta cu virusul Sars-CoV-2.

,, Vreau să vă rog și pe dumneavoastră să fiți atenți, Covidul nu a dispărut. Atunci când observați că aveți simptome, verificați, faceți teste, discutați cu medicul dumneavoastră. Eu vă urez sănătate, să aveți grijă de voi și vă mulțumesc pentru înțelegere”.

Miercuri, 27 august, de Ziua Independenței, țara noastră va fi vizitată de președinții Estoniei, Letoniei și Lituaniei. În lipsa șefei staului, cei trei oficiali vor fi primiți la Guvern de către prim-ministrul Dorin Recean.

Despre autor

Redacția STAR

Lasă un comentariu