STARNEWS

Chris Hemsworth cântă la tobe la concertul lui Ed Sheeran din România

Compus de Carolina Digori

Actorul Chris Hemsworth a demonstrat că este un om al renașterii, alăturându-se sâmbătă lui Ed Sheeran pe scenă pentru a cânta la tobe în cadrul spectacolului susținut de Sheeran în București, România. Un videoclip al momentului, care a fost împărtășit într-o postare comună pe Instagram de NatGeo, Sheeran și Hemsworth, a relatat seara de la început până la sfârșit. Până duminică, videoclipul a adunat peste 500 000 de aprecieri pe Instagram.

„Deci, suntem aici în București”, spune Ed Sheeran camerei în videoclip, explicând că Hemsworth face un documentar despre sănătatea cognitivă.

Performanța lui Hemsworth a fost documentată pentru cel de-al doilea sezon al documentarului său National Geographic pe Disney+, „Limitless with Chris Hemsworth”.

„A învățat să cânte la tobe”, a spus Sheeran despre Hemsworth în videoclip, «și vine pe scenă în fața a 70.000 de oameni».

„M-am gândit mult la asta”, a spus Hemsworth. „Ar fi frumos să o punem deoparte”.

Mai târziu în videoclip, Sheeran l-a introdus pe Hemsworth pe scenă, care bate la tobe în timp ce Sheeran intră în melodia sa de succes „Thinking Out Loud”. Sheeran a cerut apoi mulțimii să îl aplaude pe Hemsworth, scrie Good Morning America.

În imaginile filmate după spectacol, Sheeran este văzut oferindu-i lui Hemsworth un trofeu pentru „excelența sa la tobe”.

Spectacolul lui Hemsworth, care a debutat în 2022, folosește descoperiri științifice noi și emergente pentru a înțelege limitele corpului uman.

„Noile cercetări științifice spulberă înțelepciunea convențională despre corpul uman și oferă perspective fascinante despre modul în care putem cu toții să deblocăm superputerile corpului nostru pentru a lupta împotriva bolilor, a avea performanțe mai bune și chiar a inversa procesul de îmbătrânire”, se arată în sinopsisul emisiunii.

În show, starul din „Thor” trece printr-o „serie de încercări epice și provocări extraordinare pentru a înțelege limitele corpului uman”.

Al doilea sezon din „Limitless with Chris Hemsworth” va fi difuzat în 2025.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu