STARNEWS

Compus de Carolina Digori

Bad boy pe viață Toate dezvăluirile bombă din documentarul „Downfall of Diddy: The Indictment’ documentar

Trecutul lui Sean „Diddy” Combs s-a întors pentru a-l bântui în documentarul TMZ, „The Downfall of Diddy: The Indictment”. Mai multe persoane au vorbit împotriva și în sprijinul rapperului căzut în dizgrație în specialul bombă de o oră lansat joi, după arestarea sa în New York City pe 16 septembrie. Combs, în vârstă de 54 de ani, se află în prezent în spatele gratiilor, fiind acuzat de trafic sexual, transport în vederea practicării prostituției și șantaj, după ce agenții federali i-au percheziționat conacele din Miami și Los Angeles în luna martie.

Potrivit unui act de acuzare desigilat, concluziile au susținut că rapperul, care a pledat nevinovat și a negat toate acuzațiile împotriva sa – „a constrâns femeile și alte persoane din jurul său să își îndeplinească dorințele sexuale”.

De asemenea, el ar fi „[creat] o întreprindere criminală ai cărei membri și asociați s-au implicat în … trafic sexual, muncă forțată, răpire, incendiere, luare de mită și obstrucționarea justiției”.

Avocatul lui Combs, Marc Agnifilo, a declarat de ce federalii au găsit o tonă de lubrifiant și ulei pentru bebeluși la domiciliul fondatorului Bad Boys Records în timpul raidurilor din martie.

„Nu știu de unde [a venit] numărul o mie … Nu-mi pot imagina că sunt mii. Nu sunt foarte sigur ce legătură are uleiul pentru bebeluși”, a spus el.

Fondatorul TMZ, Harvey Levin a explicat că procurorii au presupus că Combs a folosit produsul ca „lubrifiant pentru o orgie”.

„Cred că da. Nu știu de ce ai nevoie de o mie – o sticlă de ulei pentru bebeluși merge mult”, a spus Agnifilo în replică.

Avocatul a speculat că rapperul „Act Bad” ar fi cumpărat produsele de la Costco sau de la o altă corporație angro.

„Adică, el are o casă mare. Cumpără în vrac, știți”, a adăugat Agnifilo.

Costco a respins acuzațiile într-o declarație pentru TMZ, spunând că nu comercializează ulei pentru copii.

Potrivit avocatului lui Combs, fondatorul Bad Boy Records va depune mărturie și este „foarte dornic să își spună povestea”.

Agnifilo a împărtășit că Combs vrea, de asemenea, să spună partea sa de poveste cu privire la filmul de securitate al hotelului din 2016, în care apare atacându-și fosta iubită de aproape un deceniu, Cassie Ventura.

„El are povestea lui și are o poveste pe care cred că numai el o poate spune în felul în care o poate spune în timp real”, a spus el.

„Și este o poveste umană. Este o poveste de dragoste. Este o poveste de durere. Este o poveste de inimă frântă.”

De asemenea, se așteaptă ca Combs să fie interogat cu privire la petrecerile sale „freak-off” și la presupusa aruncare în aer a mașinii lui Kid Cudi în timpul scurtei idile dintre cântărețul „Day ‘n’ Nite” și Ventura în 2012.

Rapperul ar putea fi întrebat și despre detaliile din procesul intentat de Ventura în noiembrie 2023, în care aceasta îl acuză de viol, abuz și că a forțat-o să facă sex cu prostituate.

Ventura, în vârstă de 38 de ani, și Combs au soluționat procesul la o zi după ce acesta a fost intentat, iar avocatul său a declarat la momentul respectiv: „Ca să fie clar, decizia de a soluționa un proces, mai ales în 2023, nu reprezintă în niciun caz o recunoaștere a unei infracțiuni”.

Agnifilo este conștient de faptul că videoclipul în care Combs o abuzează pe Ventura va fi adus în discuție la proces, dar susține că acesta nu are legătură cu acuzațiile pentru care clientul său a fost arestat.

„Este greu de privit pentru oricine”, a spus Agnifilo despre videoclip.

„Acestea fiind spuse, nu este o dovadă a traficului sexual. A existat un anumit nivel de toxicitate și consum de droguri în relația de 10 ani dintre domnul Combs și femeia de care era îndrăgostit. Dificultățile lor nu proveneau din timpul intim petrecut împreună. Dificultățile lor proveneau din faptul că ea îl înșela și el o înșela … Nu are legătură cu acuzația”.

Combs și-a cerut scuze pentru comportamentul său în videoclip atunci când acesta a fost difuzat la începutul acestui an.

Săptămâna trecută, Combs a fost plasat sub supraveghere sinucigașă după ce i s-a refuzat cauțiunea.

Conform Institutului Național de Corecție al Departamentului de Justiție al SUA, supravegherea sinuciderilor este atunci când „se iau măsuri de precauție pentru deținuții cu tendințe suicidare care necesită observare frecventă”.

Cu toate acestea, mogulul muzical în conflict rămâne optimist, potrivit avocatului său.

„Starea lui de spirit este de fapt remarcabil de pozitivă. Petrec câteva ore cu el în fiecare zi … Hotărârea lui este puternică. Este implicat. Este concentrat pe apărarea sa … [a] ajuns să accepte faptul că acesta este locul în care se află pentru moment”, a adăugat el.

Agnifilo a explicat că lucrează la stabilirea unei date a procesului cât mai curând posibil.

Despre autor

Carolina Digori

Lasă un comentariu